Online μαθήματα Γερμανικών για ενήλικες – πανευρωπαϊκή κάλυψη

Νο1 διαδικτυακό φροντιστήριο Γερμανικών για ενήλικες. Γερμανικά online στους ειδικούς στους ενήλικες.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας Έλληνας που ζει στην Ευρώπη και θέλει να μάθει ή να τελειοποιήσει τα Γερμανικά γρήγορα και αποτελεσματικά και να αποκτήσει πιστοποίηση γλωσσομάθειας είναι ότι…πολύ απλά δε βρίσκει αυτό που ψάχνει στη χώρα που μένει!

Οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό είναι κυρίως οι παρακάτω:

  • Τα μαθήματα δεν είναι ταχύρρυθμα.
  • Το πρόγραμμα δεν αποτελεί προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας.
  • Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες/τα τμήματα είναι μικτά (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες).
  • (Ίσως το σημαντικότερο): οι τάξεις είναι πολυγλωσσικές, απαρτίζονται δηλαδή από σπουδαστές διαφόρων εθνικοτήτων που δεν έχουν κοινή μητρική γλώσσα.

Είναι κοινό μυστικό σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τη διδασκαλία Γερμανικών ότι τα τμήματα αυτά «σέρνονται», ειδικά αν πρόκειται για τμήματα αρχαρίων ή μη-προχωρημένων σπουδαστών.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ορθολογική χρήση της «γλώσσας 1», δηλαδή της μητρικής γλώσσας του σπουδαστή, αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της «γλώσσας 2», δηλαδή των Γερμανικών.

Η προσέγγιση «μιλάμε μόνο Γερμανικά από το πρώτο μάθημα» είναι γνωστό ότι κινείται κάπου μεταξύ γραφικότητας και ιδεοληψίας και σίγουρα δεν ενδείκνυται για ταχύρρυθμη εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Η προσέγγιση «μιλάμε μόνο Γερμανικά από το πρώτο μάθημα» λειτουργεί μόνο στην περίπτωση κάποιος θέλει να μάθει μόνο τα «βασικά» και /ή δεν τον ενδιαφέρει αν η εκμάθηση της γλώσσας θα του πάρει…μερικούς αιώνες.

  • Πρακτικοί λόγοι, όπως πχ ότι στον τόπο διαμονής του σπουδαστή δεν υπάρχει κάποια εκπαιδευτική δομή που να του προσφέρει αυτό που αναζητεί ή ότι ο χρόνος έναρξης και/ή λήξης των μαθημάτων δεν εξυπηρετεί το σπουδαστή. Για παράδειγμα, νέα τμήματα αρχίζουν μόνο μία ή δύο φορές το χρόνο, σε περιόδους που δεν εξυπηρετούν το σπουδαστή.

Δεν προκαλεί επομένως καμία έκπληξη το γεγονός ότι εκατοντάδες σπουδαστές που μένουν στο εξωτερικό επιλέγουν Ευρωδιάσταση για online μαθήματα Γερμανικών.

Ενδεικτικά στην Ευρωδιάσταση παρακολουθούν online μαθήματα Γερμανικών σπουδαστές από τις εξής χώρες: Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κύπρος, Μαυροβούνιο, Νορβηγία.

Πιστεύουμε ότι η Ευρωδιάσταση αποτελεί την πλέον συμφέρουσα επιλογή για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει Γερμανικά με εξ αποστάσεως μαθήματα, για τους παρακάτω 9 λόγους.

  • Τα τμήματα είναι ταχύρρυθμα.
  • Τα τμήματα απαρτίζονται από ενήλικες.
  • Η εκπαίδευση γίνεται σε real time και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά από τη φυσική παρουσία στην τάξη.
  • Στα περισσότερα προγράμματα και ενάρξεις λειτουργούν περισσότερα του ενός τμήματα, τα οποία συμβαδίζουν, παρέχοντας στο σπουδαστή ευελιξία ωραρίου και δυνατότητα αναπλήρωσης μαθημάτων.
  • Νέα τμήματα αρχίζουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του έτους.
  • Εάν ο σπουδαστής διακόψει προσωρινά τη φοίτησή του, μπορεί εύκολα να «ξαναπιάσει το νήμα» και να συνεχίσει σε ένα τμήμα μεταγενέστερης έναρξης.
  • Η ορθολογική χρήση της «γλώσσας 1», δηλαδή της Ελληνικής γλώσσας, ειδικά στα αρχικά στάδια της εκμάθησης, βοηθά το σπουδαστή να μάθει Γερμανικά γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • O σπουδαστής ξέρει ότι θα προετοιμαστεί για αναγνωρισμένα πτυχία γλωσσομάθειας σε χρόνο ρεκόρ, με Γραπτή Εγγύηση Σπουδών και Χρονοδιαγράμματος.
  • Το κόστος των μαθημάτων είναι ιδιαίτερα προσιτό για το μέσο ενήλικο.

Εάν λοιπόν και εσείς μένετε στο εξωτερικό και θέλετε να μάθετε ή να τελειοποιήσετε τα Γερμανικά σας με εξ αποστάσεως μαθήματα, γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, η πιο συμφέρουσα λύση είναι…πίσω στην πατρίδα και λέγεται Ευρωδιάσταση!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: +302109620043, +302103844888, +302103301300, +302104100034.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώστε μία Φόρμα Επικοινωνίας προκειμένου να σας ενημερώσουμε μέσω e-mail.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43